28. 05. 2014 Nadácia Pontis

Autogramiády, tanečníci aj krst hrošíka!

Neviete, kde osláviť s deťmi ich sviatok?

Máme tip pre všetky rodiny! Drobci sa v zoo môžu tešiť na autogramiády. Nebudú chýbať tanečné vystúpenia, krst hrošíka Dášenky a súťaže s maskotmi detskej TV Minimax.

Akciu podporilo Srdce pre deti, ktoré je charitatívnym projektom denníka Nový Čas. V jeho sobotňajšom vydaní nájdete kupón na voľný vstup do zoo. Bratislavská zoo už túto sobotu 31. 5. ožije smiechom detí. Ťahákom akcie budú autogramiády celebrít Anety Pariškovej, Vlada Kobielskeho či tanečných idolov The Pastels, ktorí rozdajú svoje podpisy v infostánku Srdce pre deti. Ide o charitatívny projekt Nového Času, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Podporiť ho budete môcť počas celého dňa priamo na mieste. Organizátori nezabudli ani na súťaže, malí návštevníci sa môžu zahrať s maskotmi TV Minimax. Program spestrí aj fotenie s obľúbenými rozprávkovými postavičkami v stánku Vibovit.

Kupón na voľný vstup, ktorý nájdete v sobotňajšom Novom Čase, platí pre deti do 15 rokov v sprievode platiaceho dospelého. Podujatie sa začne o 9.00 hod. a potrvá do 18.00 hod.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.