03. 08. 2016 Nadácia Pontis

Beží tretí ročník zamestnaneckého grantového programu

Prispeli sme najmä rodinám s deťmi na zdravotné rehabilitácie, ale i dospelým žiadateľom so zdravotným, či sociálnym problémom.

Hipoterapia pre Martinka

Jazda na koníkoch Martinkovi pomáha, a preto finančnú podporu v sume takmer 500 Eur využije rodina práve na preplatenie 25 návštev hipoterapeutického centra.

Pomoc pre osamelé matky

Nájomné na dva mesiace a nový sporák si bude môcť zabezpečiť mladá mamička na materskej dovolenke, ktorá je so synčekom v ťažkej finančnej situácii.

Kolegovia zo Žilinskej filiálky zase pomohli s vypracovním žiadosti svojej kolegyni na materskej dovolenke, ktorej sa zhoršil zdravotný stav a liečba je nákladná. Z finančnej podpory zakúpi dvom malým synom školské potreby, oblečenie a obuv.

Malá bojovníčka

Malá Lucka musí pravidelne absolvovať rehabilitácie, aby sa jej zdravotný stav zlepšil. Narodila sa s detskou mozgovou obrnou, v dôsledku ktorej tiež musela absolvovať viaceré operácie. Práve rehabilitácie môžu pomôcť aspoň čiastočne zlepšiť Luckin fyzický stav.

Žiadosti odporúčajú zamestnanci

Zamestnanci spoločnosti dm drogerie markt majú prostredníctvom grantového programu Chceme si pomáhať možnosť podporiť niekoho vo svojom okolí. Podporu vyjadria svojím písomným odporúčaním a zdôvodnením podpory konkrétnemu človeku alebo rodine. V roku 2016 bolo podporených 18 žiadostí v celkovej sume 8720,25 Eur.