08. 03. 2015 Zodpovedné podnikanie

Dajte svoj hlas firme, ktorá si zaslúži Cenu verejnosti Via Bona Slovakia za rok 2014

Aj vy môžete na HNonline.sk podporiť inšpiratívne projekty a príbehy firiem.

Ktorá firma si zaslúži Cenu verejnosti?

Aj firmy na Slovensku robia dobré veci, aby sa nám tu žilo lepšie. Nadácia Pontis už pätnásť rokov oceňuje tie najlepšie, ktoré robia pre svoje okolie niečo navyše. Vďaka portálu HNonline.sk môžete aj vy rozhodnúť, ktorá firma tento rok získa Cenu verejnosti Via Bona Slovakia za rok 2014. Pozrite si ich príbehy a zahlasujte za najlepší do 22. marca. Aj váš hlas môže rozhodnúť o tom, či Cenu verejnosti získa Švihaj Šuhaj, ALFA BIO, bnt attorneys-at-law, Embraco Slovakia, Partizánske Building Components – SK, Filo&Tomasik – www.debnickari.sk alebo DeutschMann Internationale Spedition.

Víťazi budú známi už v marci

Tohtoroční víťazi Via Bona Slovakia za rok 2014 budú známi 26. marca počas slávnostného galavečera v Refinery Gallery v Bratislave. Ocenenie odovzdávame firmám za inšpiratívne projekty v oblasti firemnej filantropie a zodpovedného podnikania v 7 kategóriách – Zodpovedná veľká firma, Zodpovedná malá/ stredná firma, Zelená firma, Skvelý zamestnávateľ, Férový hráč na trhu, Podporovateľ dobrovoľníctva a Dobrý partner komunity.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.