18. 11. 2016 Nadácia Pontis

Dobrá správa pre nepočujúcich občanov: Pri vybavovačkách pomôže online tlmočník

Nepočujúci občania Zlatých Moraviec to budú mať pri vybavovaní úradností jednoduchšie. Po novom sa u nich dajú využívať služby online tlmočníka.

Dobrá správa pre nepočujúcich Zlatomoravčanov. Ako informovalo mesto na svojom oficiálnom webe, pri návšteve mestského úradu môžete komunikovať s pracovníkmi mesta aj prostredníctvom služby Online tlmočník.

„Vaše požiadavky vybavíme rýchlo a jednoducho cez Skype hovor s reálnym tlmočníkom. Službu bezplatne prinášajú spoločnosť Telekom a Nadácia Pontis, a to v pondelok, stredu a piatok v čase od 8:00 do 20:00 hod.,“ informuje mesto.

Online tlmočníka môžete podľa vyjadrenia mesta využívať pri riešení akýchkoľvek situácií. Treba mať však k dispozícii počítač, tablet alebo mobil s webkamerou, kvalitné pripojenie na internet a nainštalovaný program Skype. Bližšie informácie o tom, ako používať tohto tlmočníka poskytne mesto, alebo ich nájdete TU.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.