16. 06. 2014 Nadácia Pontis

Dobrovoľníci čistili mestá a obce

Naše mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v strednej Európe.

http://s.sme.sk/r-rss/7239364/nitra.sme.sk/dobrovolnici-cistili-mesta-a-obce.html

GALANTA. Koncom uplynulého víkendu sa uskutočnilo celoslovenské podujatie firemného dobrovoľníctva s názvom Naše mesto, do ktorého sa zapojili aj dobrovoľníci z Galanty. Viac ako 400 dobrovoľníkov vyrazilo do ulíc štyroch miest (Galanta, Šaľa, Sereď, Nové Zámky) a dvoch dedín (Diakovce, Močenok), aby skrášľovali verejné priestranstvá, čistili športové ihriská, natierali ploty a preliezky v škôlkach alebo spríjemnili deň seniorom a obyvateľom domova sociálnych služieb.

Na celom Slovensku sa podľa hlavného organizátora podujatia Nadácie Pontis zapojilo do aktivít približne 5 700 dobrovoľníkov. Informoval o tom TASR Jaroslav Juriga, hovorca spoločnosti Samsung Elecktronics Slovakia, ktorá bola jedným z hlavných partnerov podujatia. Okrem toho sa do akcie zapojili aj zamestnanci ďalších spoločností – SAD Dunajská Streda a Autobusová doprava Fermo, povedal Juriga. Dodal, že Naše mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v strednej Európe.

           

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.