27. 03. 2015 Nadácia Pontis

Kiska sa zahral na rockera. Okamžite sa stal hitom na Faceboku

Prezident Andrej Kiska sa predstavil v úplne novej pozícii.

http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/kiska-sa-zahral-na-rockera-okamzite-sa-stal-hitom-na-faceboku-703691

Počas udeľovania ocenenia Via Bona Slovakia pre top slovenských zamestnávateľov si zahral na gitare a zaspieval s kapelou, v ktorej sa predstavil aj zakladateľ Esetu Miroslav Trnka, legendárnu skladbu Úsmev od Modusu.

Videonahrávka sa okamžite stala hitom na sociálnej sieti Facebook. Po necelej hodine od okamihu publikovania nazbieralo video stovky zdieľaní a viac ako dvetisíc „likeov“ (páči sa mi to).

Nadácia Pontis včera rozdala v 7 kategóriách ocenenia Via Bona Slovakia za rok 2014 firmám, ktoré dokazujú, že biznis na Slovensku sa dá robiť aj inak. HN sú mediálny partner projektu. Víťazmi hlavných cien sa stali spoločnosť ALFA BIO a Accenture. Víťazom v kategórii Skvelý zamestnávateľ sa stala spoločnosť DeutschMann Internationale Spedition z Trebišova za vzdelávanie zamestnancov. Východ Slovenska už niekoľko rokov trpí odlivom mladých talentov. Špedičná firma vytvorila systém vzdelávania Progress Board, cez ktorý dodáva ročne až 600 kurzov zamestancom. Zabezpečuje zaškolenie až 80 nových ľudí ročne.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.