13. 09. 2012 Nadácia Pontis

Korčuliarov čakajú ešte dve bonusové jazdy

Prvá bonusová jazda štartuje v piatok o 21:00 za nákupným centrom Aupark.

http://s.sme.sk/r-rss/6531656/bratislava.sme.sk/korculiarov-cakaju-este-dve-bonusove-jazdy.html

Prvá bonusová jazda štartuje v piatok o 21:00 za nákupným centrom Aupark. Druhú jazdu organizátori pripravili na Deň bez áut.

BRATISLAVA. Priaznivci korčuliarskych piatkov ukončia sezónu ešte dvoma bonusovými jazdami bratislava-inline. Prvá jazda štartuje v piatok o 21:00 z oddychovej zóny za nákupným centrom Aupark. Korčuliari sa stretávajú štandardne o 20:00, pripravená je aj korčuliarska exhibícia klubu i-riders, informovala Monika Hurbanová.  Jazdiť sa bude po petržalskej trase, na mieste budú partneri akcie, požičovňa i servis korčúľ. Druhú bonusovú jazdu bratislava-inline pripravili organizátori v spolupráci s Nadáciou Pontis a Cyklokoalíciou na 22. septembra v rámci Dňa bez áut. Jazdy Bratislava-inline sú organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inline teamu a prvej pomoci. Deviaty ročník letných korčuliarskych piatkov sa konal každý piatok od 6. júla do 31. augusta. Priaznivci korčuľovania sa stretávali vždy o 20:00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novostavbou Slovenského národného divadla, štartovalo sa o 21:00 a končilo približne o 22:45 návratom na miesto štartu. Striedalo sa päť trás v dĺžke približne 12 kilometrov. Bratislava-inline pripravila aj tento rok jazdy v Trnave, Piešťanoch a Nitre.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.