Medzinárodné ocenenie pre VÚB banku

VÚB banka je národným víťazom European Business Awards a získala aj nomináciu v kategórií Životné prostredie a CSR.

7. august 2013 - VÚB banka je v aktuálnom ročníku European Business Awards nositeľom ocenenia National Champion (národný víťaz). Okrem toho získala nomináciu v kategórií Životné prostredie a spoločenská zodpovednosť.

Je pre nás cenným úspechom, že naše aktivity v oblasti spoločenskej zodpovednosti si zaslúžili medzinárodnú pozornosť. Každoročne vydávame správu o zodpovednom podnikaní a sme jediní z finančných inštitúcií na Slovenku, ktorí reportujeme podľa GRI,“ uviedol Ignacio Jaquotot, generálny riaditeľ VÚB a predseda Správnej rady Nadácie VÚB.

Ocenenie „národný víťaz“ získava za každú krajinu a každú kategóriu len jedna firma. Celkovo bolo zapojených 35 krajín v 11 kategóriách. V najbližších týždňoch bude VÚB banka bojovať o ocenenie Ruban d´Honneur, ktoré sa udeľuje v každej kategórií 10 finalistom.

Každý rok dostávame stovky prihlášok firiem, ktoré s odhodlaním posúvajú ekonomiku svojej krajiny. Radi by sme oslávili úspechy firiem v čase silnej konkurencie a finančnej krízy, ktoré sú v tomto období zložitejšími a ťažšie dosiahnuteľnými ako kedykoľvek predtým,“ vysvetlil výkonný riaditeľ European Business Awards Adrian Tripp.

Súvisiace články

Komentáre