27. 10. 2016 Nadácia Pontis

Meníme vizuál, prechádzame rebrandingom

Tak, ako sa snažíme meniť Slovensko na dobrú krajinu, sa chceme aj my v nadácii meniť k lepšiemu. Tentokrát aj po vizuálnej stránke.

Nový vizuál Pontisu na konferencii Rozvoj a demokracia

Preto sme sa rozhodli zmodernizovať a skrášliť naše logo. A nielen to! Postupne budeme meniť všetky naše vizuály. Našim cieľom je, aby sme po vizuálnej stránke zjednotili projekty a programy Nádacie Pontis, ktorých nie je málo. Veríme, že s výsledkom budeme rovnako spokojní aj my, aj vy.          

Čo boli teda hlavné dôvody celého rebrandingu? Univerzálnosť a jednotnosť. Nadácia Pontis sa venuje rôznym oblastiam, pri ktorých nebolo vždy jednoduché zladiť vizuály jednotlivých projektov. Vďaka tomu nebolo pre verejnosť ľahké identifikovať, že programy ako Via Bona Slovakia, Fond pre transparentné Slovensko, Sociálni inovátori či Business Leaders Forum zastrešuje Nadácia Pontis. To staré logo (ktoré sme mimochodom používali už vyše 10 rokov) by sa dalo popísať ako trochu konzervatívne, trochu zväzujúce. Nové má za úlohu reprezentovať naše hlavné vlastnosti – inovatívnosť, profesionalitu a priateľskosť.

Radi by sme vám predstavili naše nové logo. Jeho hlavnou myšlienkou je to, že Pontis vďaka inováciám vytvára vlny, ktoré inšpirujú ostatných. Týmito vlnami sa samozrejme myslia rôzne idey a riešenia. Nová podoba vizuálov má za úlohu vytvoriť dojem flexibility a prepojenia medzi jednotlivými projektmi a programami.

Ako ste si mohli všimnúť, prvýkrát sme nové logo predstavili na medzinárodnej konferencii Rozvoj a demokracia, ktorá sa konala 27. októbra 2016 v Bratislave. Tam ste mohli spozorovať základný vizuál Pontisu, no to bol len začiatok. Postupne si budete môcť všimnúť zmenu aj pri vizuáloch našich programov a projektov. Dúfame, že sa vám tieto inovácie budú páčiť rovnako ako nám.

Týmito novinkami snáď prispejeme k zlepšeniu nie len estetickej stránky Nadácie Pontis, no taktiež zvýšime efektivitu jej pôsobenia. Veríme, že sa týmto spôsobom posúvame len a len dopredu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.