03. 06. 2014 Nadácia Pontis

Podujatie Naše mesto ešte hľadá dobrovoľníkov

Trnava sa zapája do podujatia druhýkrát.

http://s.sme.sk/r-rss/7224297/trnava.sme.sk/podujatie-nase-mesto-este-hlada-dobrovolnikov.html

Ddobrovoľníci si môžu vybrať niektorú zo sedemnástich aktivít.

TRNAVA. Dobrovoľníci budú v Trnave aj tento rok čistiť, maľovať a skrášľovať svoje okolie v rámci dobrovoľníckeho podujatia Naše mesto. Pomáhať budú v Kamennom mlyne, útulku pre opustené zvieratá, v Bernolákovom sade, na detských ihriskách a ďalších miestach. Aktivity si navrhla samospráva, občianske združenie Trnavská alternatíva, základné a materské školy a ďalšie inštitúcie.

Dobrovoľníci budú maľovať preliezky na detských ihriskách na Prednádraží a na sídlisku Linčianska, vyčistia Kamenný mlyn, pustia sa do obnovy a natierania lavičiek a dreveného pozadia amfiteátra v Bernolákovom sade a tiež do skrášľovania útulku pre psov. Pridať sa môžu aj k maľovaniu viac ako 700 metrov dlhého plota Základnej školy na Spartakovskej a k ďalším aktivitám.

Takmer 5 000 dobrovoľníkov bude v piatok a v sobotu 13. a 14. júna v rovnakých tričkách pomáhať počas najväčšieho dobrovoľníckeho podujatia Naše mesto. Zapája sa do neho 14 miest na Slovensku a v rámci nich druhýkrát aj Trnava, kde majú dobrovoľníci na výber zo sedemnástich dobrovoľníckych aktivít. Prihlásiť sa možno cez internetovú stránku www.nasemesto.sk do štvrtka 5. júna. O podujatí informovala Petra Nagyová z Nadácie Pontis.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.