06. 06. 2014 Nadácia Pontis

POMOC SRBSKU A BOSNE

Srbsko a Bosna zažívajú najhoršie povodne, aké boli doteraz zaznamenané.

Situácia je omnoho horšia, než si možno predstaviť! V Srbsku a Bosne bol po najväčších povodniach za posledných 120 rokov vyhlásený stav núdze.

Prebieha evakuácia tisícok ľudí, z ktorých mnohí stále čakajú na záchranu. Tí, ktorí prežili, stratili úplne všetko – domy, úspory a to najcennejšie, svojich rodičov a deti. Najväčšími obeťami tejto prírodnej katastrofy sú však deti. Prišli o zázemie, šťastie a právo na bezstarostné detstvo.

V spolupráci s nadáciou srbského denníka Blick – Blic Fondacija, ktorá zastrešuje humanitárne činnosti v Srbsku, vyhlasujeme v rámci iniciatívy Ringier Axel Springer Media AG zbierku na pomoc obetiam záplav v Srbsku a Bosne.

Pridajte sa k našej výzve a pomôžte aj Vy deťom v Srbsku a Bosne. Prispejte na správnu vec, Váš finančný príspevok im pomôže prinavrátiť bezpečný a šťastný život!

Pomôcť môžete zaslaním darcovskej SMS v hodnote 5 €* na číslo 871 alebo prostredníctvom bankového prevodu na č. ú. 2641168056/0200. Verejná zbierka využíva darcovský systém Dobrá krajina, ktorý spravuje Nadácia Pontis a je registrovaná na MV SR pod číslom SVS-OVS3-2013/025464.

* konečná výška príspevku bez ohľadu na operátora

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.