23. 07. 2014 Filantropia

Príďte si zatancovať salsu pod vedením nepočujúceho tanečníka Aya Cruza

Leto je v plnom prúde, využite horúce dni a príďte si zatancovať horúcu salsu, bachatu a kizombu na latino Magio pláž.

Okrem možnosti tancovať latino na tančiarni sú pre Vás pripravené animácie v štýle salsy a bachaty pre jednotlivcov alebo pre páry. Neváhajte, čaká vás tanec, veľa zábavy a nepočujúci inštruktor Ayo!

“Tancuj srdcom. Nepočúvaj rytmus, tiež ho nepočujem

Napriek tomu, že je Ayo od narodenia nepočujúci, tanec patrí medzi jeho najväčšie záľuby. Venuje sa mu od svojich 11-tich rokov a už na základnej škole získal prvé ocenenia.

Od roku 2005 (3 roky) tancoval exotické a latinsko-americké tance v skupine Tropical, s ktorou absolvoval mnoho vystúpení po celom Slovensku a tiež i v zahraničí. Medzi jeho cenné tanečné skúsenosti patrí aj účasť na majstrovstvách Slovenska v salse v roku 2007.

Pred takmer šiestimi rokmi Ayo prijal ponuku tanec aj vyučovať a tak od roku 2008 až do súčasnosti pôsobí ako inštruktor kurzov salsy a bachaty u “Salsa by Norika” a zároveň tieto tance vyučuje aj súkromne. Ayo sa v roku 2012 taktiež zúčastnil programu Nadačného fondu Slovak Telekom pri Nadácii Pontis Hľadáme ďalší zmysel – PRE PODNIKANIE. 

Viac o Ayovi sa môžete dozvedieť na jeho stránke http://www.ilovelatino.sk/

Príďte si zatancovať s Ayom už túto sobotu na Magio pláž.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.