29. 07. 2014 Nadácia Pontis

PŠC Pezinok dostal grantový program

Grantový program Futbal to je hra 2014 vyhlásil Slovenský futbalový zväz v spolupráci s Nadáciou Pontis a Nadáciou Slovenskej sporiteľne.

V programe Futbal to je hra 2014 mohli žiadatelia žiadať o grant na podporu športovej činnosti neprofesionálnych mládežníckych futbalových klubov na nákup športového vybavenia, na nákup technického vybavenia a na rekonštrukcie menšieho rozsahu, ktoré skvalitnia podmienky pre hru alebo zlepšia kvalitu ihriska.

Klub PŠC Pezinok sa po troch neúspešných pokusoch o grant dostal v roku 2014 medzi vybraté subjekty. Podarilo sa na tréningovom ihrisku osadiť nové striedačky, takže futbalové zápasy sa už budú môcť hrať aj na tomto ihrisku. Ďalej sa podarilo dovybaviť futbalovými loptami a didaktickými pomôckami mládežnícke tímy. A tím prípravky sa môže tešiť z nových športových súprav, ktoré budú môcť hrdo nosiť na majstrovské zápasy a budú sa cítiť ako naozajstní futbalisti. Ale na ihrisku v zápase sa budú musieť snažiť dokázať, čo sa na tréningoch naučili.

Veríme že v novej futbalovej sezóne si nájde čas čo najviac futbalových fanúšikov povzbudiť všetky futbalové nádeje na vynovenom športovom stánku na Komenského ulici v Pezinku.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.