03. 03. 2017 Zodpovedné podnikanie

Registrácia firiem na Naše Mesto je spustená!

Ďalší ročník najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva klope na dvere

Už po jedenásty raz zaplavia slovenské mestá tisícky dobrovoľníkov z firiem po celom Slovensku. Svoju bežnú pracovnú náplň na dva dni vymenia za maľovanie plotov či lavičiek, pracovné stretnutia s klientmi za prechádzky so seniormi či zdravotne postihnutými a obleky či šaty za tričká s jednotným motívom. Blíži sa totiž ďalší ročník Nášho Mestanajväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva v strednej Európe. Registrácia pre firmy je už otvorená.

„Firmy na jeden deň „zapožičajú“ svojich ľudí pre prospech verejnosti. Na oplátku si ich zamestnanci zase aktívne oddýchnu, utužia vzťahy a získajú dobrý pocit z nezištnej pomoci,“ hovorí Marek Richter, programový manažér z Nadácie Pontis, ktorý celé podujatie koordinuje.

Naše Mesto prepája firmy s neziskovými organizáciami, školami či miestnymi inštitúciami. „Z tejto spolupráce často vzídu aj priateľstvá, ktoré trvajú ešte dlho po skončení podujatia,“ dodáva Richter.

Pre dobrovoľníkov bude pripravených približne 500 aktivít v Bratislave, Stupave, Pezinku, Senci, Svätom Jure, Trnave, Nitre, Hurbanove, Partizánskom, Prievidzi, Trenčíne, Žiline, Zvolene, Poprade, Spišskej Novej Vsi, Košiciach  a v ďalších mestách.

 

Toto všetko dokázali firemní dobrovoľníci v roku 2016 počas Nášho Mesta

Prečo sa firmám oplatí zapojiť do Nášho Mesta?  

  • Ponúknu svojim zamestnancom netradičný a zábavný teambuilding.
  • Zvýšia lojálnosť zamestnancov prepájaním hodnôt firmy s hodnotami zamestnancov.
  • Adresne pomôžu tým, ktorí to najviac potrebujú.
  • Budú vnímané ako dobrý sused, ktorý je zodpovedný voči komunite.
  • Stanú sa súčasťou pozitívnej zmeny nielen svojho okolia, ale i celej krajiny.
  • Poskytnú zamestnancom jedinečnú možnosť rozvíjať tvorivé zručnosti

Firmy, ktoré majú záujem zúčastniť sa podujatia sa môžu už dnes registrovať na stránke www.nasemesto.sk/clenska-zona/registracia. Registrácia sa uzatvorí 24. marca 2017.  Prihlasovanie konkrétnych účastníkov, ako aj výber aktivít bude následne prebiehať od 4. mája.

Zmluva

Diplom pre dobrovoľníkov

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.