19. 05. 2015 Zodpovedné podnikanie

Rozbiehate svoj biznis? Podnikajte férovo a zodpovedne

Týždeň zodpovedného podnikania aj tento rok predstaví podnikanie, ktoré má zmysel a neženie sa iba za ziskom.

Viete, že 74 % značiek by sa mohlo v tejto sekunde vytratiť a zákazníci by si to vôbec nevšimli? Nebuďte jednou z nich. Nadácia Pontis, združenie zodpovedných firiem Business Leaders Forum a bratislavské co-workingové centrum Connect vám na treťom ročníku diskusií o zodpovednosti v biznise prezradia, ako na to. Príďte sa 25. a 29. mája 2015 do Connect-u inšpirovať ako dosahovať úspech hodnotami, ktoré si v biznise vážia ľudí a komunitu, dbajú na etiku a transparentnosť a chránia životné prostredie.

Týždeň zodpovedného podnikania odštartuje v pondelok 25. mája workshop Michala Kiššu z Nadácie Pontis. Presvedčí vás, že zodpovedné podnikanie nie je luxusom pre veľké firmy, ktorý by si malí podnikatelia nemohli dovoliť. Povie vám o základných oblastiach zodpovedného podnikania a na praktických príkladoch z firiem vám ukáže, ako môžeme robiť biznis na Slovensku lepšie a zaujímavo.

Nenoste v biznise inú tvár. Zostaňte verný svojim hodnotám

Aj vy sa môžete pridať k úspešným biznismenom, ktorí podnikajú v tom, čo ich napĺňa. Dôležité je identifikovať svoje osobné hodnoty a držať sa ich aj v rámci svojho biznisu. Aby to však celé dávalo zmysel, vaše podnikanie by malo byť prospešné aj pre ostatných – zamestnancov, okolitú komunitu, partnerov či životné prostredie.

Využiť na to môžete aj reklamu. O zodpovednom podnikaní je totiž dôležité hovoriť. Nielenže to zlepší reputáciu značky, ale aj rozprúdi diskusiu a prispeje k riešeniu súčasných spoločenských a environmentálnych problémov.

O tom, ako si nastaviť svoju víziu, aby viedla k dosiahnutiu vyššieho cieľa a ako o svojom zodpovednom podnikaní hovoriť zákazníkom, vám povedia Robert Schäfer z austrálskeho MnM Institute  a Thomas Kolster z Goodvertising Agencypiatok 29. mája.

Diskusie a interaktívne workshopy v rámci Týždňa zodpovedného podnikania sú sprievodným programom CEE CSR Summit-u 2015.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.