24. 06. 2014 Nadácia Pontis

Skrášľovali ho dve stovky dobrovoľníkov

Do podujatia Naše mesto sa zapojilo takmer 200 dobrovoľníkov.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Podujatie Naše mesto každoročne prepája ľudí z firiem a verejnosti s verejnoprospešnými organizáciami. Z okresného mesta a okolia sa tejto akcie zúčastnilo takmer 200 dobrovoľníkov.

Počas dvoch dní sa činili žiaci, zamestnanci rôznych spoločností a všetci tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre svoje mesto. Spoločnou myšlienkou všetkých zúčastnených bolo bez nároku na odmenu vytvoriť krajšie prostredie, v ktorom žijeme. V ZŠ na Hutníckej ulici maľovali žiaci oplotenie areálu školy, tí skôr narodení sa pustili do renovácie zábradlia pri ceste v centre mesta a v Novoveskej Hute, úpravami prešli aj priestory autobusovej stanice.

Ďalší dobrovoľníci sadili okrasné stromčeky a čistili areál zoologickej záhrady. Dobrovoľníci už tradične navštevujú Domov sociálnych služieb Náš dom. Kým jedna skupina s niektorými klientmi ošetrila drevený plot, ďalšia sa vybrala na výlet do Markušovského kaštieľa a letohrádku Dardanely.

Do podujatia Naše mesto sa každý rok zapája aj Materské centrum Dietka. Záujemcovia nezištne vymaľovali herňu detskými motívmi a postavili základy hlineného prvku prírodného detského ihriska na Zázemí.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.