04. 06. 2015 Zodpovedné podnikanie

Startup Factory Slovakia: bývalú továreň zaplnia zvučné mená

Podujatie, ktoré bude hostiť odborníkov na startupy z celého sveta.

Vo štvrtok 4. júna 2015 sa v bratislavskej Cvernovke v priestoroch Connectu stretnú experti zo Silicon Valley, Londýna, Berlína či severských krajín, ktorí sa podelia o svoje bohaté skúsenosti pri financovaní stratupov.

Startup Factory Slovakia spojí všetkých startupistov, ktorí budú mať možnosť dozvedieť sa cenné informácie pre ďalší rozvoj svojho podnikania. Okrem odborníkov z celého sveta, ktorí sa venujú tejto oblasti prijal pozvanie na konferenciu aj prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska a európsky komisár digitálneho hospodárstva Günther Oettinger.

Cieľom konferencie je priniesť pohľad slovenských a zahraničných expertov, ktorí sa venujú startupovej a podnikateľskej oblasti profesionálne. Začínajúci podnikatelia si tak budú môcť vypočuť skúsenosti špecialistov a získať profesionálne rady a pomoc pri financovaní vlastného biznisu. Vďaka bohatému programu a panelovým diskusiám, ktoré budú prebiehať počas celého dňa sa dozvedia viac o anjelskom investovaní či crowdfundingu.

Podujatie organizuje coworkingové centrum Connect pod záštitou Ministerstva financií Slovenskej republiky. Známy bratislavský Connect je miestom, kde môžete stretnúť začínajúcich a zabehnutých podnikateľov, freelancerov či startupistov, ktorých aktívne podporuje, poskytuje im priestor na prácu a organizuje vzdelávacie a inšpiratívne podujatia rôzneho druhu.

Startup Factory Slovakia začne vo štvrtok o 11:15 otváracím ceremoniálom a úvodnou rečou prezidenta Slovenskej republiky v priestoroch Connectu v Bratislavskej Cvernovke (Stará pradiareň, 3. posch). Program podujatia je naplánovaný do 18:00. Vstup na podujatie je voľný, potrebná je však rezervácia na http://bit.ly/1FkeDjT. Viac informácií na www.connect-network.com.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.