28. 10. 2016 Zodpovedné podnikanie

T-Systems Slovakia opäť podzvihne úroveň svojho regiónu. Tentokrát pro bono marketingovými seminármi

Marketingoví experti z T-Systems Slovakia sa podelia o svoje know-how s neziskovskami i dobrovoľníkmi z východného Slovenska.

Účastníci kurzu prezentačné zručnosti

To, že v T-Systems Slovakia pracujú na slovo vzatí IT odborníci je všeobecne známe. Avšak to, že medzi zamestnancami je aj nemálo odborníkov na ďalšie oblasti mimo IT, vám známe ešte len bude. Ako efektívne komunikovať, na čo všetko myslieť pri prezentovaní či ako správne nastaviť svoj online marketing. To sú témy seminárov, na ktoré sa mohli bezplatne hlásiť zástupcovia neziskových organizácií či dobrovoľníci z východného Slovenska.

Spolu tak bude zaškolených približne tridsať ľudí. Prihlasovanie si zobral na starosť iniciátor projektu, Dobrovoľnícke centrum Košického kraja. Samotné semináre prebiehajú už ale pod taktovkou špecialistov z T-Systems Slovakia a to v rámci pro bono dobrovoľníctva. Svoje znalosti a skúsenosti tak odovzdávajú bezodplatne so zdravou mierou odhodlanosti a nadšenia. „Potvrdila som si množstvo vecí, ktoré som sa naučila ako samouk a dozvedela sa o nových aplikáciách. Mám nové nápady pre marketing našej neziskovky, veľmi sa mi to páčilo“, reagovala na pro bono online marketing seminár jedna z účastníčok. Spoločnosť T-Systems Slovakia má ambíciu aj touto formou zveľaďovať a podporovať región, v ktorom sídli.    

 

Zdroj: T-Systems Slovakia

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.