23. 11. 2017 Zodpovedné podnikanie

Tesco podporí desiatky charitatívnych projektov

Medzi 77 víťazov sa prerozdelí suma v celkovej hodnote viac ako 100 000 eur.

© Združenie na záchranu Zborovského hradu

Tretie kolo grantového programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ je ukončené. Vyše 3 a pol milióna zákazníkov obchodnej siete si zvolilo 77 projektov, ktoré získajú podporu vo výške viac ako 100 000 eur.

Počas celého októbra hlasovali zákazníci v prevádzkach Tesco za viac ako 230 projektov. Tie sa zameriavali na zlepšenie života v obciach, revitalizáciu prírodných pamiatok, detských ihrísk, alebo zlepšenie podmienok v centrách pre zdravotne znevýhodnených ľudí. 77 víťazných projektov získa na realizáciu svojich cieľov grant v hodnote 1 300 Eur. Najvyšší počet hlasov získal projekt ZŠ Pri kríži v Bratislave, vďaka ktorému sa z nového školského dvora a ihriska bude tešiť 600 žiakov školy ale aj deti z okolia. Ďalšími projektmi, ktoré získali podporu, sú napríklad aj projekt nákupu automatického externého defibrilátora pre miestny spolok Červeného kríža v Prešove alebo revitalizácia mestského parku v Lučenci.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.