30. 08. 2014 Nadácia Pontis

Tisíce školákov dostanú novú pomôcku

Žiacka knižka, ktorá má Srdce pre deti!

http://www.cas.sk/clanok/291960/tisice-skolakov-dostanu-novu-pomocku-ziacka-knizka-ktora-ma-srdce-pre-deti.html

Nový dizajn do školských lavíc! Detičky v tomto roku dostanú zadarmo tzv. žiacke knižky s obrázkami obľúbeného hrošíka Vibovit.

Nápad sa už teraz páči učiteľom aj žiakom, roztomilé zvieratko vo farebnom stvárnení pôsobí motivujúco a pozitívne. Na obálke žiackej knižky nájdu detičky a ich rodičia aj logo programu Srdce pre deti spolu s webovou stránkou. Nový vizuál žiackych knižiek podporilo aj Srdce pre deti. Jeho logo nechýba ani na pestrej obálke. Srdce pre deti je charitatívny program denníka Nový Čas a Nadácie Pontis.

Deťom, ktoré ju už videli, sa obrázky veľmi páčia. Milého hrošíka poznajú ako maskota multivitamínových cukríkov želé Vibovit. Nový Čas s novou žiackou knižkou navštívil aj tých, ktorí ju budú naozaj používať. „Takúto žiacku knižku by sme chceli mať aj my,“ tešili sa Miško a Izabela. Poputuje do lavíc detičiek vo veku 6 až 9 rokov vo všetkých základných školách na Slovensku. Zdarma ju tak dostane vyše 200-tisíc žiakov 1. stupňa základných škôl.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.