26. 05. 2014 Nadácia Pontis

Treba sa poučiť ako lepšie komunikovať

Nadácia Pontis pozýva na pokračovanie Fail Faire #2

O tom, aké je dôležité pamätať si chyby a poučiť sa zo svojich neúspechov, písala v .lifestyle minulý rok naša spolupracovníčka Mirka Gúčiková, a potom to odprednášala na prvej konferencii Fail Faire. Zdá sa, že podujatie dopadlo úspešne a ak sa aj nejaká chybička vyskytla, nadácia Pontis sa z nej isto poučila, a tak teraz pozýva na pokračovanie Fail Faire #2 na tému Ako sme to zle komunikovali.

Štyria hostia porozprávajú, ako sa veci mohli robiť inak. Branislav Ondrášik z Esetu, Adam Marek z Viamo, Juraj Sasko z Visibility a Sergej Kára z Vagus (na obr.) ukážu, ako by komunikovali inak, čo spravili pri komunikácii svojich produktov či projektov zle a čo sa pri tom oni sami naučili. Podujatie sa uskutoční vo štvrtok večer v coworkingovom priestore The Spot v Bratislave.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.