23. 06. 2014 Nadácia Pontis

Úradníci maľovali telocvičňu gymnázia

Žilinský kraj je otvorený kraj, otvorený novým myšlienkam.

Zamestnanci Úradu Žilinského kraja vymenili obleky a kostýmy za pracovný odev a spoločne s ďalšími dobrovoľníkmi sa rozhodli spojiť pre dobrú vec.

V rámci dobrovoľníckeho projektu maľovali priestory Gymnázia na Varšavskej ceste v Žiline v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK. „Je to možnosť, ako si zveľadiť školu za nie príliš vysoké náklady. Stačí, aby sme nakúpili materiál, nemusíme zháňať ľudí, ktorým by sme museli navyše platiť,“ vyzdvihla pozitíva riaditeľka školy Jana Zrníková. „Sme otvorení novým myšlienkam, nápadom, snažíme sa byť bezbariéroví a k tomu patrí aj dobrovoľnícka činnosť. Preto podporujeme množstvo spolkov a snažíme sa priložiť ruku k dielu aj rukami vlastnými, a to doslova,“ povedal riaditeľ informácií a zahraničných vzťahov ŽSK Peter Kubica.

Každoročnú akciu usporadúva pri príležitosti Medzinárodného dňa firemného dobrovoľníctva Nadácia Pontis. Ojedinelá je tým, že spája top manažérov i zamestnancov, ktorí pracujú vedľa seba v rovnakých tričkách a v rovnakých podmienkach. Vlani zamestnanci úradu zveľaďovali priestory Gymnázia Varšavská a skrášľovali okolie hradu Blatnica.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.