"Vy rozhodujete, my pomáhame." Vieme, ktoré projekty postupujú do hlasovania zákazníkov!

Grantová komisia druhého ročníka programu Nadácie Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“ rozhodla, ktoré projekty postupujú do hlasovania zákazníkov.

Zasadnutie grantovej komisie v spoločnosti Tesco Stores

Grantová komisia druhého ročníka programu Nadácie Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“, zložená zo zástupcov Nadácie Pontis, externých členov nominovaných Nadáciou Pontis a predstaviteľov spoločnosti Tesco a Nadácie Tesco, zasadla v stredu, 15. februára 2017. Hodnotitelia a hodnotiteľky vybrali zo 405 prihlásených žiadostí 224 projektov, ktoré postúpili do hlasovania zákazníkov. Zoznam na stiahnutie je dostupný na tomto linku.

Hlasovanie začne v marci a prebieha pomocou žetónov vo všetkých obchodoch Tesco po celom Slovensku. Každá prevádzka je zaradená do niektorého z regiónov, takže projekty z vášho okolia nájdete v obchode vo vašej blízkosti. Kompletné informácie, ako aj priebežné výsledky hlasovania budú zverejňované na webovej stránke www.tesco.sk/pomahame.

Administrátorom grantového programu, ktorý poskytuje technickú a odbornú podporu je  Nadácia Pontis. Otázky ohľadom vášho projektu a grantového programu adresujte programovej koordinátorke Radane Deščíkovej:

• po zaregistrovaní sa na  www.darca.sk cez sekciu "Pošta"
  • telefonicky na tel. č. 02/5710 8123 alebo na mobilnom telefóne +421 918 580 097

Súvisiace články

Autor: Radana Deščíková