17. 02. 2017 Nadácia Pontis

„Vy rozhodujete, my pomáhame.“ Vieme, ktoré projekty postupujú do hlasovania zákazníkov!

Grantová komisia druhého ročníka programu Nadácie Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“ rozhodla, ktoré projekty postupujú do hlasovania zákazníkov.

Zasadnutie grantovej komisie v spoločnosti Tesco Stores

Grantová komisia druhého ročníka programu Nadácie Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“, zložená zo zástupcov Nadácie Pontis, externých členov nominovaných Nadáciou Pontis a predstaviteľov spoločnosti Tesco a Nadácie Tesco, zasadla v stredu, 15. februára 2017. Hodnotitelia a hodnotiteľky vybrali zo 405 prihlásených žiadostí 224 projektov, ktoré postúpili do hlasovania zákazníkov. Zoznam na stiahnutie je dostupný na tomto linku.

Hlasovanie začne v marci a prebieha pomocou žetónov vo všetkých obchodoch Tesco po celom Slovensku. Každá prevádzka je zaradená do niektorého z regiónov, takže projekty z vášho okolia nájdete v obchode vo vašej blízkosti. Kompletné informácie, ako aj priebežné výsledky hlasovania budú zverejňované na webovej stránke www.tesco.sk/pomahame.

Administrátorom grantového programu, ktorý poskytuje technickú a odbornú podporu je  Nadácia Pontis. Otázky ohľadom vášho projektu a grantového programu adresujte programovej koordinátorke Radane Deščíkovej:

  • po zaregistrovaní sa na  www.darca.sk cez sekciu „Pošta“
  • telefonicky na tel. č. 02/5710 8123 alebo na mobilnom telefóne +421 918 580 097

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.