26. 05. 2015 Zodpovedné podnikanie

Za čistú Bratislavu: Poď s nami poupratovať Naše Mesto

Už v sobotu 13. júna bude môcť každý prispieť k tomu, aby bolo jeho okolie krajšie. Nespoliehame sa, že to niekto urobí za nás.

Špinavé vnútrobloky? Už nie

Ak vám prekážajú odpadky okolo vášho bytového, neporiadok na uliciach a v parkoch alebo špinavé zastávky, čoskoro budete mať šancu zmeniť to. Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v Strednej Európe – Naše Mesto v spolupráci s Google Slovensko a mestskými časťami Bratislavy prináša aktivitu Čistenie Bratislavy. Rasťo Kulich z Google Slovensko prišiel so zaujímavou myšlienkou, do ktorej sa môžu zapojiť aj obyvatelia Bratislavy. Aj od nás záleži, ako vyzerá mesto, v ktorom žijeme. Všetci susedia, známi či kamaráti môžu už v sobotu 13.júna od 9.00 do 12.00 h vyčistiť svoje okolie.

Prihláste sa so susedmi

Pre vaše mesto a okolie môžete urobiť čokoľvek – vyčistite detské ihrisko na vašom sídlisku, upratajte si okolo vášho bytového domu, vyčistite vnútroblok, vysaďte kvetiny pred domom. Budeme čakať na vaše nápady a tipy, akým spôsobom chcete prispieť k tomu, aby bolo vaše okolie čistejšie a krajšie.

Do programu sa zapájajú mestské časti Vajnory, Devín, Karlová Ves, Rusovce, Nové Mesto, Devínska Nová Ves, Čuňovo, Petržalka, Ružinov, Dúbravka, Vrakuňa a Záhorská Bystrica, ktoré zabezpečia vrecia na zber odpadu, povolenia uskladniť ho a následný odvoz. Každý z dobrovoľníkov od nás tiež dostane dobrovoľnícke tričko Naše Mesto. Ak nám pošlete fotku pred a po vašej akcii, radi vám ju uverejníme na našej stránke www.nasemesto.sk.

Spravme si spolu Naše Mesto krajším! 

Naše Mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v Strednej Európe, ktoré sa uskutoční v piatok a v sobotu 12. a 13. júna. Jeho súčasťou bude aj Pro Bono Maratón, ktorý sa uskutoční 11. júna a v rámci ktorého budú profesionáli bezplatne pomáhať neziskovým organizáciám pri nastavovaní komunikačých stratégií, v právnom poradenstve a pod.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.