14. 06. 2014 Nadácia Pontis

Zajlik a mi városunk 2014 projekt

Kassán 435 önkéntes szeretne tenni valamit a városért, még ma is folyik a munka Kassa.

Kassa is bekapcsolódik az A mi városunk országos projektbe, amelyet a Pontis Alapítvány és az Engage cégcsoport szervez. Mégmais tehetnek a lakosok valami hasznosat a városukért. Egyebek mellett közterek takarítása, kapu- és szobafestés, kerti munkák szerepelnek a feladatok között.

A Kassán 435-en jelentkeztek önkéntes munkára. Linda Šnajdárová, a magisztrátus szóvivője elmondta az önkormányzati hivatal munkatársai is csatlakoznak a programhoz. „Az alkalmazottak tizenkilenc játszótér felújítását tűzték ki célul. Tegnap lefestették a játszótéri mászókákat, a hintákat, a kerítéseket és a padokat” – közölte a szóvivő. Az önkéntesek bekapcsolódhatnak a Toryská utcai elhagyatott kert felélesztésébe is, ahol gyógynövénykertet létesítenek. Afeladatok között szerepel még egy Hobbit-ház építése a Sosna szervezet ökoközpontjában. Kassán kívül tizenkét további város is bekapcsolódottaprojektbe. További információk a nasemesto.skinternetesoldalon.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.