29. 06. 2017 Zodpovedné podnikanie

ZSE: Pohodu rozsvietime aj v tomto roku

ZSE aj tento rok na obľúbený hudobný festival Pohoda okrem svetla prinesie aj diskusie o alternatívach v oblasti vzdelávania a životného prostredia.

Spolu s partnerskou organizáciou Živica ponúkne návštevníkom zaujímavé pohľady na témy školstva, kritického myslenia či životného prostredia.

Podnetné diskusie, zaujímaví hostia

Diskutovať príde aj ochranár, filmár a milovník prírody Erik Baláž. Nebudú chýbať ani ďalšie zaujímavé témy a hostia. Vedeli ste napríklad, že až jedna tretina všetkých vyprodukovaných potravín na svete sa vyhodí, pričom by ročne mohla nasýtiť až 3 miliardy ľudí? Rozmýšľali ste niekedy nad tým, či sa dá vyčísliť hodnota práce, ktorú za nás robia včely?  

Stan Živica powered by ZSE bude energeticky nezávislý

Stan Živica powered by ZSE bude vďaka vlastnej solárnej elektrárni úplne energeticky nezávislý. Elektráreň vyrobí za jeden deň 120 kWh elektriny. Takto vyrobená elektrina pokryje napríklad celkovú spotrebu 20 domácností, resp. spotrebu na svietenie v 120 domácnostiach. Dokáže tiež pokryť spotrebu na svietenie v 12 školách alebo vysvietiť 3 priemerné obce na západnom Slovensku.

Podrobný program nájdete na www.zivicanapohode.sk.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.