Daj srdce pre deti, ktoré to nemajú ľahké

Charitatívny projekt Srdce pre deti pomáha deťom v nepriaznivej zdravotnej alebo sociálnej situácii. Ak vo svojom okolí poznáte dieťa, ktoré potrebuje pomoc, dajte o nás vedieť jeho blízkym.

Srdce pre deti je charitatívny projekt denníka Nový Čas, ktorý spravujeme v Nadácii Pontis. Je určený na pomoc deťom do 18 rokov, ktoré sú v ťažkej zdravotnej alebo sociálnej situácii.

Je to jeden z najtransparentnejších darcovských projektov na Slovensku. Na webe www.srdcepredeti.sk môžete vidieť každé jedno dieťa, ktorému sme pomohli a taktiež spôsob akým sme ho podporili. Z vyzbieraných peňazí platíme deťom rehabilitácie, kupujeme zdravotné pomôcky, skvalitňujeme deťom život alebo pomáhame vytvoriť prívetivejšie prostredie pre deti v nemocniciach. Všetky režijné náklady projektu hradí vydavateľstvo Ringier Axel Springer, a tak ide každý váš príspevok v plnej výške na pomoc deťom.

Vladko si môže prostredníctvom rehabilitácií plniť sen

Vladko si vďaka Srdcu pre deti a rehabilitáciám plní sny

Ako prispieť?

Podporiť rodiny v núdzi môžete zaslaním darcovskej SMS v hodnote 5 € na číslo 871 alebo prostredníctvom online daru cez web www.srdcepredeti.sk. Pridáte sa tak k úžasnej skupine viac ako tristotisíc ľudí z celého Slovenska, ktorý behom 4 rokov pomohli viac ako 17 500 deťom.

Aktuality Zobraziť všetky