Naše Mesto 2020 – Informačné stretnutie pre firmy

Naše Mesto je najväčším podujatím firemného dobrovoľníctva v strednej Európe. Na stretnutí určenom pre zástupcov firiem zodpovieme všetko, čo ste kedy chceli vedieť o zapojení vašej firmy. Na čo myslieť pri registrácii firmy a prihlasovaní na aktivity? Ako správne interne komunikovať? Aké postupy sa osvedčili firmám v predchádzajúcich ročníkoch? Príďte sa dozvedieť viac o tejto unikátnej dobrovoľníckej príležitosti, z ktorej prosperuje vaša firma, zamestnanci i komunita.

program

12:15 – 12:30Registrácia účastníkov
12:30 – 13:15Naše Mesto 2020
13:15 – 13:30Otázky a odpovede

dátum

03. 03. 2020 - 03. 03. 2020

čas

miesto

Swiss Re, Twin City B, Mlynské nivy 12, 811 09 Bratislava

viac informácií

Vstupné

• ZDARMA, nutná je však registrácia do 27. 2. 2020
  • Kapacita je obmedzená pre 50 účastníkov
  • Seminár sa bude konať v prípade dostatočného záujmu

Pre koho je seminár určený

• Primárne pre HR manažérov, personalistov, marketingových a komunikačných manažérov

Popis

Naše Mesto predstavuje netradičný a zábavný teambuilding, adresnú pomoc komunite i podporu firemnej kultúry v jednom. Je to príležitosť ukázať svoju firemnú zodpovednosť a hodnoty zamestnancom i komunite. 10-tisíc dobrovoľníkov v rovnakých tričkách vybehne do ulíc mesta, vytvárajúc silný pocit spolupatričnosti i značný mediálny ohlas.

Od otvorenia registrácie (13. 2. 2020) do samotného dobrovoľníctva (5.-6. 6. 2020) prebehnú 4 mesiace. Priblížime vám jednotlivé kroky od registrácie, cez internú komunikáciu, výber aktivít, prihlasovanie až po samotný deň D(obrovoľníctva), aby vám nič neušlo.

Organizátori

Za poskytnutie priestorov a asistenciu pri organizácii podujatia ďakujeme firme

V prípade ďalších otázok kontaktujte:

Veronika Sedláčková, programová manažérka
Email: veronika.sedlackova@nadaciapontis.sk

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe.