Ľudia

V prípade otázok kontaktujte:

Dominika Horňáková

programová koordinátorka

+421 2 5710 8119,  + 421 917 260 899

dominika.hornakova@nadaciapontis.sk

Dominika pochádza z Modrovej, v Nadácii Pontis pôsobí od januára 2016.  Koordinuje nadačné fondy  dm drogerie markt, Slovenské elektrárne, Philip Morris, Arriva a Mercedes. Zároveň sa podieľa na organizácii podujatia Fórum o firemnej filantropii. Pôsobí ako dobrovoľníčka v organizácii TedxTrenčín, počas štúdia na vysokej škole bola viacročnou dobrovoľníčkou na festivale Divadelná Nitra, pôsobila v o.z. Zelená Zebra a Ďakujem, sused.

Akékoľvek vaše otázky vám radi zodpovieme najneskôr do 30 dní.

Naši ľudia

Mária Babušová

Referent rozvoja organizácie

Pochádza z Považskej Bystrice. Študovala v Nitre na Univerzite Konštantína Filozofa učiteľstvo dejepis a estetickú výchovu. V Nitre začala aj jej dobrovoľnícka cesta, a to na festivale Divadelná Nitra, kam sa každoročne vracia. Istý čas pôsobila v nitrianskej neziskovej organizácii Zelená Zebra. Momentálne ju zavialo do Bratislavy, kde pôsobí v spoločnosti dm drogérie markt. Na starosti má koordináciu dobrovoľníckych aktivít dm spoločne a vzdelávacie aktivity žiakov odborného výcviku, ktorí praxujú v dm alebo sa podieľa na vedení niektorých interných vzdelávacích aktivít. Rada sa túla kade tade s foťákom v ruke, alebo má nos zaborený v knihe. Nedávno v sebe objavila vášeň pre lezenie.

Lenka Surotchak

E-mail: lenka.surotchak@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 2 5710 8125

Je od roku 2002 riaditeľkou Nadácie Pontis. Stála pri transformácii tejto inštitúcie na slovenskú mimovládnu organizáciu, zúčastňovala sa všetkých jej ťažiskových programových aktivít, viedla projekty technickej asistencie MVO, firemnej filantropie a dobrovoľníctva. Dnes strategicky a exekutívne nadáciu vedie.

Pavel Hrica

E-mail: pavel.hrica@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 917 429 983

Pavel je programový riaditeľ piliarea firemnej filantropie v Nadácii Pontis. Strategicky riadi programy zamerané na posilnenie mimovládnych organizácií, firemnej filantropie a sociálnej zodpovednosti podnikov.

Nadačný fond nemá právnu subjektivitu, a preto sa viaže na Správnu radu Nadácie Pontis.

Slovenská republika

fax: (421 2) 5710 8120