Nadačný fond Kia Motors Slovakia

Nadačný fond Kia Motors Slovakia v Nadácii Pontis

Od roku 2008, kedy Kia Motors Slovakia založila svoj nadačný fond aktívne podporuje projekty na podporu žilinského regiónu v environmentálnej, sociálnej oblasti a podporu mladej generácie.

Podporujeme žilinský región

Nadačný fond Kia Motors Slovakia sa zameriava na podporu mobility, ochrany životného prostredia a budovanie cyklotrás v žilinskom kraji cez programy Región kultúrne, Región športuje, Región v pohybe a Región sociálne. Z nadačného fondu sme podporili rekonštrukciu žilinskej synagógy, v ktorej sme pomohli vybudovať výťah na bezbariérový prístup budúcich návštevníkov. V Meste Žilina sme pomohli dobudovať aj veľký park v centre mesta, vybudovať cyklotrasy, základným školám čiastočne rekonštruovať školy.

Cez viaceré zamestnanecké grantové programy podporuje Nadačný fond Kia Motors Slovakia športové aktivity občianskych združení, kultúrne aktivity, odstraňovanie bariér verejných priestorov pre zdravotne postihnutých ľudí alebo rozvoj sociálnych služieb.

Aktuality Zobraziť všetky
Oblasti podpory Zobraziť všetky