05. 02. 2012 Nadácia Pontis

Koho by ste ocenili za zodpovedné podnikanie?

Poznáte vo svojom okolí kandidáta na ocenenie za dobrý projekt a zodpovedné podnikanie?

Aj vy môžete rozšíriť rady nominovaných nacenu Via Bona Slovakia. Toto ocenenie je určené pre firmy v rôznych kategóriách. Návrhy nominácií 12. ročníka treba poslať do 16. februára.
Súťaž je zameraná na dobrý projekt s podporou firmy alebo podnikateľa. Oceňuje zodpovedné podnikanie a firemnú filantropiu. Do súťaže o ocenenie môžete nominovať firmu, podnik, spoločnosť alebo aj seba ako podnikateľa. Súťaží sa v niekoľkých kategóriách. Organizátori udelia hlavnú cenu pre veľké podniky a hlavnú cenu pre malé a stredné podniky. V oblasti zodpovedného konania udeľujú Zelenú cenu, Etickú cenu, Cenu za zodpovedný prístup k zamestnancom a Cenu za zodpovedné pôsobenie na trhu. Vo sfére firemnej filantropie sú pripravené Cena za dlhodobý pozitívny vplyv podniku, Cena za odvahu podporiť náročnú tému a Cena za zapájanie zamestnancov do dobrovoľníctva. Organizátori udelia aj Čestné uznanie za mediálny prínos v rozvoji zodpovedného podnikania a firemnej filantropie. Takže ak si myslíte, že vaša firma je v niektorej uvedenej oblasti dobrá, prihláste ju do súťaže, ktorú organizuje Nadácia Pontis.