Partneri

Nadácia Erste prostredníctvom projektu "Pro Bono driving social change in Slovakia 2.0" podporila sumou 25 000 EUR projekty rozvíjajúce expertné dobrovoľníctvo resp. Pro Bono a sociálne inovácie na Slovensku.

Ďakujeme združeniu zodpovedných firiem Business Leaders Forum, ktoré tento rok podporilo Pro Bono sumou 5 000 EUR.

Aj vďaka grantu od at&t v hodnote 5000 EUR vieme rozvíjať spoluprácu expertov z businessu a neziskových organizácií, ktoré pracujú na zmysluplných projektoch. Grant umožní realizáciu podujatia Pro Bono Maratón 2017.
Poisťovňa Slovenskej sporiteľne dlhodobo podporuje dobrovoľníctvo na Slovensku. Tento rok svoju podporu nasmerovala aj na expertné dobrovoľníctvo - Pro Bono.

Aj vďaka grantu od Fondu pre transparentné Slovensko v Nadácii Pontis vieme rozvíjať spoluprácu expertov a neziskových organizácií, ktoré pracujú na zvyšovaní transparentnosti a eliminácii korupcie na Slovensku.

Staňte sa partnerom programu 3x Pro Bono

A pomôžte nám rozvíjať pro bono partnerstvá medzi expertmi a ľuďmi resp. iniciatívami, ktoré pomáhajú riešiť dôležité občianske, ľudskoprávne, sociálne, či environmentálne témy. Pre ďalšie informácie kontaktujte programovú koordinátorku Barboru Pálešovú na barbora.palesova@nadaciapontis.sk alebo telefonicky na čísle 0918 595 909.