9. Fórum o firemnej filantropii sa ponesie v znamení „impactu“

Zistite, aký dopad majú vaše filantropické aktivity na 9. Fóre o firemnej filantropii.

Majú vaše filantropické aktivity reálny prínos? Ako sa to vôbec dá zistiť a odmerať? Aj na tieto otázky budeme hľadať odpovede na 9. Fóre o firemnej filantropii, ktoré sa tento rok ponesie v znamení „impactu“ - dopadu filantropických aktivít a jeho merania.

Základné informácie

Termín: 18. máj 2017

Čas: 09:00 - 15:30

Miesto: Slovenská sporiteľňa, Tomášikova 48, Bratislava

Registráciu spustíme čoskoro!

Donori sa stále viac zaujímajú, aké výsledky dokážu so svojimi peniazmi dosiahnuť. Aj v oblasti filantropie je pre objektívne rozhodovanie dôležité vedieť, čo funguje a čo nie. Nadácia Pontis v spolupráci s partnermi pripravila podujatie, na ktorom získate inšpiráciu pre sledovanie dopadu vašich CSR aktivít a dosahovanie čo najväčšej spoločenskej zmeny. Zároveň vám predstavíme filantropickú mapu zobrazujúcu aktuálny stav investícií do filantropie na Slovensku.

• Filantropická mapa – do akých oblastí slovenské firmy najčastejšie investujú svoje CSR rozpočty?
  • Impact investing – pozrite sa na granty a dary vo filantropii ako na investíciu, ktorá by mala mať návratnosť
  • Ako na meranie ťažkých a abstraktných tém ako znižovanie korupcie? Inšpirujte sa príkladom z Rumunska
  • Bufet filantropických jednohubiek -  spoznajte zaujímavé riešenia v oblasti filantropie od najlepších doma i vo svete

Účastnícky poplatok na fórum je 109 EUR bez DPH na účastníka (DPH bude pripočítaná vo výške 20 %). Odoslaním registrácie súhlasíte s účastníckym poplatkom, ktorý vám Nadácia Pontis bude fakturovať po uskutočnení Fóra.

Nadácia Pontis v spolupráci s partnermi pripravila podujatie, na ktorom získate nové podnety a stretnete zaujímavých ľudí, s ktorými môžete nadviazať spoluprácu. Na fóre privítame šéfov firiem, ľudí pracujúcich v oblasti komunikácie, ľudských zdrojov, konzultantov, ale aj manažérov či zamestncov, ktorí sa venujú zodpovednému podnikaniu. Fórum o firemnej filantropii nie je určené len veľkým firmám. Zúčastniť sa ich môžu aj malé firmy či startupy, ktoré vidia v spoločenských inováciách príležitosť pre svoj biznis a pre našu krajinu.

Doplníme čoskoro.

Slovenská sporiteľňa, Tomášikova 48, Bratislava