Ako využiť médiá vo svoj prospech a presvedčivo odprezentovať vaše nápady?

Vypočujte si od skúsených expertov ako presadiť vašu víziu a pri tom správne pracovať s médiami.

Na poslednom tohtoročnom Tréningu ProBono sa budeme venovať základným prezentačným zručnostiam a práci s médiami, okrajovo sa tiež dotkneme aj témy “facilitácia stretnutí”. V prihlasovacom formulári máte možnosť napísať svoje očakávania či konkrétne otázky, ktorým by sa školiteľka mala venovať.

Základné informácie:

Dátum: štvrtok, 7. december 2017
Čas: 10:00 – 16:00
Miesto: TNT Express Worldwide s.r.o., Pri starom letisku 14, 830 06 Bratislava - Vajnory
Školitelia: Mária Džundová
Kapacita: 20 miest

Tréning je určený pre ľudí aktívnych v oblasti kultúrnej mediácie / práce s komunitami cudzincov z krajín mimo EÚ na Slovensku. Vašu účasť Vám následne potvrdíme mailom.

Termín prihlasovania je do utorka 31. októbra 2017. Formulár nájdete na tomto linku.

Oboznámime vás s účinnými tipmi a trikmi, ktoré môžete využiť vo vašej praxi. Ak vás téma zaujíma, v prihlasovacom formulári prosím uveďte konkrétne otázky alebo očakávania, ktoré máte od tréningu. Školitelia tak budú vedieť obsah prispôsobiť na mieru. Tréning sa uskotočňuje v spolupráci s Medzinárodnou organizáciou pre migráciu (IOM).

• 10:00 – 12:00 prezentačné zručnosti
  • 12-00 – 13:00 obedová prestávka
  • 13:00 – 15:00 práca s médiami
  • 15:00 – 15:30 facilitácia stretnutí
  • 15:30 – 16:00 záver a spätná väzba

Mária Džundová absolvovala Vysokú školu technickú v Košiciach, odbor Výkonová elektronika. Je absolventka diaľkového štúdia manažérskych a podnikateľských zručností na prestížnej Warwick University. Na svoju súčasnú pozíciu v TNT Slovensko nastúpila v roku 2001. Jej hlavnou zodpovednosťou je riadiť predaj služieb TNT na Slovensku vrátane Oddelenia služieb zákazníkom, špeciálnych služieb a internetových riešení.

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono