CEE CSR Summit 2017

Inšpirujte sa značkami, ktoré dokazujú, že zodpovedné podnikanie je cesta k úspechu.

Diskutujte o aktuálnych CSR témach s kolegami z iných firiem. Spoznajte zodpovedné produkty a služby na obľúbenom trhovisku Sustainable Solutions Hub.

Základné informácie:

Dátum: utorok, 14. november 2017
Miesto: Stará Tržnica, Námestie SNP 25, 811 01 Bratislava-Staré Mesto
Spíkri: Lord Michael Hastings (KPMG), Karina Govindji (Vodafone), Henry Timms (#GivingTuesday) a iní.

Registrácia sa uzatvára 10. novembra. Prihláste sa teda čím skôr!

Viac informácii (ako aj registračný formulár) nájdete na stránke CEE CSR Summitu.

Od roku 2004 sme zorganizovali už 14 medzinárodných konferencií, ktorých sa zúčastnilo spolu 1665 účastníkov. So svojimi skúsenosťami sa podelilo 160 spíkrov z 18 krajín sveta. Tohto roku sa k ním pridajú ďalší a spoločne sa nám podarí nájsť ďalšie zodpovedné riešenia pre súčasné podnikanie.

Program nájdete na stránke CEE CSR Summitu.

Na Summite vystúpi množstvo zaujímavých ľudí. Radi by sme spomenuli niektorých z nich: Lord Michael Hastings, ktorý je riaditeľom pre korporátne občianstvo v spoločnosti KPMG International. Karina Govindji, ktorá riadi globálne programy diverzity a inklúzie v spoločnosti Vodafone. Henry Timms, riaditeľ organizácie 92nd Street Y, ktorý je zodpovedný za tvorbu programov a kampaní posilňujúcich občiansku zodpovednosť. Kompletný zoznam spíkrov s krátkymi profilmi nájdete na stránke CEE CSR Summitu.

Stará Tržnica, Námestie SNP 25, 811 01 Bratislava-Staré Mesto

Organizátor