Chcete byť úspešný? Podnikajte zodpovedne!

Rýchlokurzom zodpovedného podnikania odštartujeme už tretí ročník Týždňa zodpovedného podnikania.

Podnikať zodpovedne znamená dosahovať úspech aj hodnotami, ktoré si v biznise vážia ľudí a komunitu, dbajú na etiku a transparentnosť a chránia životné prostredie. Na našom workshope vám prinesieme zaujímavé príklady, ako sa to dá. Príďte sa inšpirovať, ako možno veci robiť lepšie.

Vstup je zdarma.

Termín konania Čas konania Miesto konania
25. máj 2015 19:00 hod. Connect, Páričkova 18, Bratislava (3. poschodie)
Chcem sa zúčastniť

Workshop Michala Kiššu v pondelok odštartuje bratislavský Týždeň zodpovedného podnikania. Povie vám o základných oblastiach zodpovedného podnikania a praktických príkladoch z firiem. Príďte sa inšpirovať aj vy, ako môžeme robiť biznis na Slovensku lepšie a zaujímavo a prečo by sme sa nemali v podnikaní pozerať len na zisk. Zákazníci, dodávatelia, okolité prostredie a predovšetkým zamestnanci sú pre každú firmu to najdôležitejšie, na čo by mal biznis dneška brať veľký ohľad.

O podnikaní, ktoré má zmysel, ako aj o tom, že zodpovedné podnikanie nie je luxusom pre veľké firmy, ktorý by si malí podnikatelia nemohli dovoliť.

Rozbiehate svoj biznis a chcete byť féroví k okoliu, dodávateľom či životnému prostrediu? Príďte sa inšpirovať, ako na to. Myslíte si, že zodpovednosť v podnikaní sa nedá „predať“? Nenechajte si ujsť diskusiu s Thomasom Kolsterom, nazývaným aj „Mr. Goodvertising“, ktorý vás presvedčí, že reklama má slúžiť vyšším cieľom ako len podpore predaja a budovaniu značky.

Diskusie a interaktívne workshopy v rámci Týždňa zodpovedného podnikania sú sprievodným programom CEE CSR Summit-u 2015.

Michal Kišša, programový manažér Nadácie Pontis

Mišo má na starosti programy, ktorými v nadácii podporujeme rozvoj zodpovedného podnikania na Slovensku. Venuje sa   organizácii medzinárodného podujatia o zodpovednom podnikaní CEE CSR Summit. Je certifikovaným trénerom na GRI Training Course a má na starosti aj auditovanie správ o zodpovednom podnikaní pomocou Smerníc GRI.

Connect

Cvernovka: Stará pradiareň