Email marketing: Ako správne komunikovať prostredníctvom hromadného emailu

Na ďalšom tréningu sa dozviete, o čo vlastne ide v email marketingu a ako ho správne nastaviť.

Mnohí považujú email za zastaraný nástroj v marketingovej komunikácii, no opak je pravdou. Na tomto celodennom školení si s odborníkom Viliam Bendíkom precvičíte správne a hlavne efektívne používanie hromadného emailu ako komunikačného kanálu. Avšak, nebude to len teória. Prakticky si precvičíte zostavenie účinného mailingu, preto si so sebou nezabudnite priniesť vlastný notebook.

Dátum: utorok, 27. marec 2018
Čas: 9:00 – 16:00
Miesto: Polus Tower A, Vajnorská 100/A, Bratislava, Pivovary Topvar, a.s.
Kapacita: 14
Školiteľ: Viliam Bendík, direct AdWise

V prípade záujmu sa registrujte na tomto linku do 15. marca 2018.

Každý mesiac zapájame odborníkov z firiem a advokátskych kancelárií, aby sa podelili o svoje vedomosti. Týmto spôsobom pomáhajú mimovládkam a školám zväčšiť dopad ich činnosti a stať sa tak konkurencieschopnejšími. Témy tréningov odrážajú základné potreby neziskového sektora, či už ide o manažérske schopnosti, marketingové zručnosti alebo právne aspekty.

Školenie bude pozostávať z:

1. Email marketing ako efektívny komunikačný nástroj
  2. Zber a správa kontaktov
  3. Tvorba a koncepcia emailov (+ praktická časť)
  4. Správne načasovanie posielania emailov
  5. Technické riešenia pre posielanie emailov (ESP)

Viliam Bendík,
direct AdWise

V oblasti reklamy, marketingu a predaja má viac ako 18-ročné skúsenosti. V minulosti sa venoval projektom v oblasti telekomunikácií a online stratégií.

Významne sa podieľal na návrhu a implementácii komplexnej eCommerce stratégie pre spoločnosť T-Mobile Slovakia. Bol členom medzinárodného tímu T-Mobile International pre stratégiu CRM v ôsmich európskych krajinách. Po dlhoročnej práci pre Deutsche Telekom viedol operatívu a marketing v slovenskej pobočke spoločnosti Microsoft. V súčasnej dobe sa venuje poradenstvu v oblasti marketingu, komunikačných stratégií a predaja pre segment malých a stredných podnikov i veľkých spoločností v regióne Európy a severnej Ameriky.

Okrem konzultačnej praxe sa venuje vo voľnom čase amatérskemu filmu. Jeho prvý celovečerný dokument z prostredia ultrabehu vo Vysokých Tatrách - 12CH VYSOKÉ TATRY TRAIL získal niekoľko ocenení na domácich festivaloch horských filmov.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/viliambendikcv Twitter: https://twitter.com/ViliamBendik

Instagram: https://www.instagram.com/bendikskfilms VIMEO: https://vimeo.com/bendiksk

Polus Tower A, Vajnorská 100/A, Bratislava, Pivovary Topvar, a.s.

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono