Fail Faire: Ako predchádzať problémom v tíme?

Vypočujte si, aké neúspechy môžu vznikať v tíme.

Sledujte najaktuálnejšie informácie k podujatiu na https://www.facebook.com/events/1044958328860494/.

Termín konania Čas konania Miesto konania
10. február 2016 18:30 hod. Impact HUB Bratislava
Chcem sa zúčastniť

Na prvom tohtoročnom Fail Faire sa zameriame na problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť v tíme. Nenechajte si ujsť trhovisko neúspechu, na ktorom sa ľudia učia na vlastných chybách.  O svojich skúsenostiach prídu porozprávať Šimon Šicko z Pixelfederation, Martin Jenča, a.k.a. Žltý z Milk Studio a chýbať nebude ani Lenka Surotchak z Nadácie Pontis. Fail Faire je pravidelné podujatie, na ktorom odvážni ľudia z neziskoviek, startupov, alebo z malých a stredných firiem prezentujú svoje neúspechy.

Nezabudnite si zarezervovať svoj lístok včas. http://bit.ly/1S8B2Mc

Martin Jenča, a.k.a. Žltý, Milk Studio

Martin Jenča, a.k.a. Žltý, je grafický dizajnér a spoluzakladateľ kreatívneho štúdia Milk. Špecializuje sa na art direction a vizuálnu komunikáciu. Spolu s tímom zo štúdia Milk má za sebou kampane pre najväčší slovenský festival Bažant Pohoda, komunikáciu pre Starú tržnicu, ako aj redesign vizuálneho štýlu verejnoprávnej Jednotky a Dvojky. Pracuje so srdcom (nielen vlastným) a s hravosťou (jemu vlastnou).

Bude hovoriť o tom, že niektoré chyby si Žltý dopredu naplánoval a vôbec o tom nevedel a že keď si nedáme pozor, tak aj dobrá spolupráca skončí fiaskom. Niektoré chyby si plánujeme sami a vôbec o tom netušíme. Dá sa takýmto chybám predchádzať?

Šimon Šicko, Pixel Federation

Šimon Šicko je spoluzakladateľom a výkonným riaditeľom slovenskej spoločnosti Pixel Federation, nezávislého herného publishera a developera. Po ukončení štúdia architektúry na Vysokej škole výtvarných umení krátko pôsobil vo vyštudovanom odbore, pracoval napríklad pre AA ateliér Jána Bahna. V roku 2002 sa začal venovať tvorbe počítačových hier, od roku 2003 na pozícii lead concept designer pre slovenskú dcéru nemeckého štúdia 10Tacle. V roku 2007 spolu s ďalšími troma spoločníkmi založil spoločnosť Pixel Federation. Prvý výrazný úspech spoločnosti prišiel v roku 2010 s úspešným herným titulom TrainStation, ktorý dnes na Facebooku mesačne hráva vyše 1 mil. hráčov. Pixel Federation je v súčasnosti spoločnosťou orientovanou na online browser, social a mobile hry a všetky svoje 4 úspešné tituly (TrainStation, Diggys Adventure, Emporea, BIG Shopkeeper) pripravuje aj pre mobilné platformy.

Témou Šimonovej prezentácie bude "Fail Hard". Šimon bude hovoriť o najzásadnejších HR, head huntingových a iných neúspechoch.

Lenka Surotchak, Nadácia Pontis

Lenka strategicky a exekutívne vedie od roku 2002 Nadáciu Pontis. Stála pri jej počiatkoch aj pri prerodu na slovenskú organizáciu, všetkých medzníkových programových aktivitách. Viedla projekty technickej asistencie MVO, firemnej filantropie, dobrovoľníctva.

Impact HUB

Hviezdoslavovo námestie 20, Bratislava