Fail Faire: Ako robiť neúspechy rýchlo a lacno, štíhlo

Trhovisko neúspechu, na ktorom sa ľudia učia na svojich chybách

Fail Faire je pravidelné podujatie, na ktorom odvážni ľudia z neziskoviek, startupov, alebo z malých a stredných firiem prezentujú svoje neúspechy. Fail Faire sa koná každý druhý mesiac, posledný týždeň v stredu v Impact HUBe v Bratislave.

Rezervujte si lístky tu.

Termín konania Čas konania Miesto konania
27. apríl 2016 18:30 hod. Impact HUB Bratislava - 176/20 Hviezdoslavovo námestie, 811 02 Bratislava
Chcem sa zúčastniť

Tentoraz chceme publiku ukázať neúspech z inej perspektívy. Nie taký ultimátny pri podnikaní, ale cez predstavenie LEAN metodológie. Ako zažívaju firmy pri aplikovaní LEAN prístupu neúspech pri vytvárani svojho produktu. Ako ho vytvoria, zmerajú jeho úspech/neúspech, poučia sa a vytvoria znova. Tentoraz chceme, aby Fail Faire bol viac edukačný s metodologickým zarámcovaním.

Rezervujte si lístky tu.

O svojich neúspechoch pri aplikovaní LEAN metodológie budú hovoriť:

Ondrej Prostredník (Cloudo) Milan Steskal (Mentegram)      Tomáš Rosputinský (Staffino)

Ondrej Prostrednik je spoluzakladateľ startupu Cloudo, ktorý pomáha s vyhľadávaním a organizovaním dát na cloude. Podniká od svojich sedemnástich rokov, bol dizajnér v agentúre Lighting Beetle, ktorá pomáha klientom zvyšovať konverzie (počet kupujúcich) pri predaji cez internet.

Milan Steskal je spoluzakladateľ a CEO Mentegramu. Ten vznikol kvôli potrebe zaplniť medzeru medzi doktormi a pacientami trpiacimi depresiou, závislosťami, či inými chronickými ochoreniami tak, aby pacienti nemuseli týmto problémom čeliť sami. hápali motivácie doktorov, pacientov a zdravotných poisťovní. A o tom, ako im v tomto lean approach pomohol.

Impact HUB Bratislava - 176/20 Hviezdoslavovo námestie, 811 02 Bratislava