Generácia Z – Digitálne deti v postpravdivom svete

Prejdeme spolu fascinujúci príbeh generácií 20. storočia až po Generáciu Z.

Budeme sa snažiť preniknúť do sveta súčasných teenagerov. Do ich túžob, spôsobu života a virtuálneho sveta, v ktorom trávia väčšinu času. Spolu s lektorom Štefan Machajdík budeme uvažovať o spôsoboch, ako im porozumieť, byť s nimi a učiť sa spolu žiť v tomto rýchlom a komplikovanom svete. Viac informácii nájdete na podujatí na Facebooku, Generácia Z – Digitálne deti v postpravdivom svete.

17. január, 14:30 - 17:00
EDUpoint Zvolen, P. O. Hviezdoslava 28
Účasť je bezplatná, no počet miest je limitovaný, max. 25 ľudí. Preto žiadame záujemcov o registráciu na tomto linku.

EDUpoint umožňuje pravidelné stretávanie sa lídrov vo vzdelávaní, učiteľov a učiteliek v regióne, zdieľanie príkladov najlepšej praxe, diskusie, výmenu skúseností a formovanie podnetov na zlepšenia vo vzdelávaní. Centrá EDUpoint sú zdrojom pozitívnych príkladov vo vzdelávaní. Učitelia, lídri vo vzdelávaní, ale aj široká verejnosť so záujmom o tému vzdelávania prichádzajú cielene na program EDUpointov, kde načerpávajú inšpiráciu a získavajú pomoc. Program EDUpointov sa skladá zo zaujímavých workshopov, diskusií, ukážkových hodín, riešení praktických problémov a učenia sa inovatívnych metód, ktoré rozvíjajú zručnosti pre 21. storočie. Prvý slovenský EDUpoint vo Zvolene vytvorili spolu Nadácia Pontis (program Generácia 3.0) a OZ Živica (program Komenského inštitút). Nadácia Pontis rozširuje koncept EDUpointov s rôznymi partnermi i do ďalších lokalít Slovenska. EDUpoint môže organizovať fyzická osoba či organizácia na základe dohody s Nadáciou Pontis.

V prípade otázok neváhajte kontaktovať Radoslava Pláničku z OZ Živica.
E-mail: planicka@zivica.sk
Telefón: +421 915 331 949

Štefan Machajdík

Je mentorom Združenia D3, spoluautorom tútoringového programu, učiteľom Náboženstva a etiky na Bilgyme, zakladateľom teenagerských neformálnych skupín, riaditeľom firmy OIL Partner. Má viac ako 15 ročné skúsenosti s prácou a budovaním vzťahov s teenagermi.

EDUpoint Zvolen, P. O. Hviezdoslava 28

Organizátori podujatia