Naše mesto 2018

Naše mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva v strednej Európe.

Počas dvoch dní skrášľujeme naše okolie a menímeho k lepšiemu.

Aj tento rok máte možnosť pomôcť miestnej komunite alebo inštitúcii s prácami na ktoré bežne nie je čas.  Môžete si zorganizovať netradičný tímbilding alebo sa zapojiť ako jednotlivec a spoznať nových ľudí.  Prihlasovanie dobrovoľníkov jednotlivcov je otovorené 3. 5., 10:00 – 25. 5. 2018, 18:00.

Pomáhať je treba v každom regióne a preto sú pre vás pripravené aktivity po celom Slovensku. Ich prehľad a počet voľných miest nájdete tu.

Naše Mesto už 12 rokov prepája firmy, samosprávy a mimovládny sektor s jasným cieľom – vyčistiť, skrášliť a viditeľne zlepšiť mestá, v ktorých žijeme. Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem obliekajú rovnaké tričká a počas dvoch júnových dní sa zapájajú do množstva dobrovoľníckych aktivít po celom Slovensku darovaním svojho času a práce.

Za tým všetkým sa skrýva ešte oveľa viac!

• firemné dobrovoľníctvo podporuje vytváranie vzťahov obyvateľov k mestu, v ktorom žijú a pracujú
  • podporuje preberanie zodpovednosti firiem za prostredie, v ktorom pôsobia
  • podporuje angažovanosť obyvateľov v tom, čo sa deje v ich okolí
  • vytvára príležitosti pre budovanie spolupráce medzi samosprávou, zapojenými firmami, mimovládnymi organizáciami a obyvateľmi mesta

Program je prispôsobený pre každú aktivitu. Ich zoznam nájdete tu.