Posilnení učitelia a učiteľky: vízia a osobná moc

Workshop vychádza z programu Posilnení učitelia, ktorý podporuje učiteľov v ich líderskej role.

Zúčastnite sa workshopu, ktorý sa zameria na líderstvo v učiteľskom odbore. Zoznámi vás s jednotlivými časťami vašej učiteľskej roly a vedomom prepínaním medzni nimi. Takto ukáže účastnikom, ako byť istejší v jednaní so žiakmi, kolegami i rodičmi. Súčasťou workshopu bude tiež téma moci a privilégií. Viac informácií nájdete na podujatí na Facebooku, Posilnení učitelia a učiteľky: vízia a osobná moc.

Kedy: 28. február, 9:30 - 15:30
Kde: EDUpoint Zvolen, P. O. Hviezdoslava 28
Ako: Účasť je bezplatná, no záujemcov o účasť žiadame o registráciu na tomto linku.

EDUpoint umožňuje pravidelné stretávanie sa lídrov vo vzdelávaní, učiteľov a učiteliek v regióne, zdieľanie príkladov najlepšej praxe, diskusie, výmenu skúseností a formovanie podnetov na zlepšenia vo vzdelávaní. Centrá EDUpoint sú zdrojom pozitívnych príkladov vo vzdelávaní. Učitelia, lídri vo vzdelávaní, ale aj široká verejnosť so záujmom o tému vzdelávania prichádzajú cielene na program EDUpointov, kde načerpávajú inšpiráciu a získavajú pomoc. Program EDUpointov sa skladá zo zaujímavých workshopov, diskusií, ukážkových hodín, riešení praktických problémov a učenia sa inovatívnych metód, ktoré rozvíjajú zručnosti pre 21. storočie. Prvý slovenský EDUpoint vo Zvolene vytvorili spolu Nadácia Pontis (program Generácia 3.0) a OZ Živica (program Komenského inštitút). Nadácia Pontis rozširuje koncept EDUpointov s rôznymi partnermi i do ďalších lokalít Slovenska. EDUpoint môže organizovať fyzická osoba či organizácia na základe dohody s Nadáciou Pontis.

V prípade otázok neváhajte kontaktovať Radoslava Pláničku z OZ Živica.
E-mail: planicka@zivica.sk
Telefón: +421 915 331 949