Tvrďák pre Dobrú krajinu

Ukáž sa, čo je v tebe. Poď na Tvrďáka a bež za niektorú organizáciu z DobraKrajina.sk.

Zabehnúť Tvrďáka a dať 5 kilometrov cez ťažké prekážky nie je jednoduché. Chce to odhodlanie a pevnú vôľu. Máš ich? Tak to dokáž a poď na Tvrďák. Nebudeš len prekonávať prekážky, ale pomôžeš aj niektorej z organizácií na DobraKrajina.sk.

Ak chceš bežať za niektorú z neziskoviek, ZAREGISTRUJ SA TU.

Čo je Tvrďák?

Tvrďák je beh na 5 a viac kilometrov, kde musíš prekonať rôzne prekážky. Bežíš, plazíš sa, dvíhaš ťažké predmety, testuješ svoju odolnosť, silu a vytrvalosť. Buď súťažíš na čas alebo sa môžeš zúčastniť aj nesúťažne vo fitness režime. Tvoj tím musia tvoriť aspoň traja ľudia. Jeden má možnosť pobežať zadarmo. A keď jeden z vás chce dať Tvrďák v obleku, pobavíte seba aj ostatných.

Pobež za niektorú organizáciu

Teraz máš možnosť ukázať všetkým okrem sily aj svoje dobro a zmysel pre správnu vec. Vďaka Tvrďákovi môžeš prekonávať prekážky za niektorú z vybraných organizácií ako sú: Len tak tak, DOGAZYL, Člověk v tísni, Ulita, Inštitút prijatia, Púpava, Autistické centrum Andreas, Bol raz jeden človek, Hidepark a DS Vŕba.

Ako na to?

1. Vyber si neziskovku, za ktorú chceš bežať: Len tak tak, DOGAZYL, Člověk v tísni, Ulita, Inštitút prijatia, Púpava, Autistické centrum Andreas, Bol raz jeden človek, Hidepark a DS Vŕba.
  2. Zaregistruj sa
  3. Popros známych, kolegov a priateľov, aby od 1. do 19. septembra 2014 podporili organizáciu, za ktorú pobežíš.
  4. Čím viac vyzbieraš, tým lepšie.
  5. Organizácia, ktorá v tomto termíne cez www.DobraKrajina.sk vyzbiera najviac, dostane od Nadácie Pontis na svoj projekt ďalších 250 eur.
  6. Potom čakaj na deň D - termín Tvrďáka, ktorý bude v sobotu 20. septembra.
  7. Postav sa na štart a bojuj so svojím tímom ako o život. Pomáhajte si v tíme, povzbudzujte sa, nevzdávajte to.
  8. Najrýchlejší z tímu môže získať pre organizáciu, za ktorú beží, ďalších 250 eur.
  9. Tak čo? Ideš do toho?
  10. Hecni sa a zaregistruj sa TU!

Čunovo, Bratislava