Zaostrené na riešenia - krátko, jednoducho, účinne

Naučíme vás, ako vyriešiť svoje výzvy rýchlo a efektívne.

Prineste si sebou tú "svoju tému", ktorú aktuálne riešite v školách a s pomocou skúsenej koučky Kláry Giertlovej sa na ne pozrieme. Budeme zoznámení s efektívnou metódou, ktorú sa naučíte využívať pri hľadaní riešení pre naše výzvy a problémy. Na stretnutí sa vyriešia vaše najpálčivejšie témy a zároveň si odnesiete skúsenosti využiteľné aj v budúcnosti. Viac informácií o podujatí nájdete na Facebooku, Zaostrené na riešenia - krátko, jednoducho, účinne.

31. január, 14:30 - 17:30
EDUpoint Zvolen, P. O. Hviezdoslava 28
Účasť je bezplatná, no počet miest je limitovaný, max. 30 ľudí. Preto žiadame záujemcov o registráciu na tomto linku.

EDUpoint umožňuje pravidelné stretávanie sa lídrov vo vzdelávaní, učiteľov a učiteliek v regióne, zdieľanie príkladov najlepšej praxe, diskusie, výmenu skúseností a formovanie podnetov na zlepšenia vo vzdelávaní. Centrá EDUpoint sú zdrojom pozitívnych príkladov vo vzdelávaní. Učitelia, lídri vo vzdelávaní, ale aj široká verejnosť so záujmom o tému vzdelávania prichádzajú cielene na program EDUpointov, kde načerpávajú inšpiráciu a získavajú pomoc. Program EDUpointov sa skladá zo zaujímavých workshopov, diskusií, ukážkových hodín, riešení praktických problémov a učenia sa inovatívnych metód, ktoré rozvíjajú zručnosti pre 21. storočie. Prvý slovenský EDUpoint vo Zvolene vytvorili spolu Nadácia Pontis (program Generácia 3.0) a OZ Živica (program Komenského inštitút). Nadácia Pontis rozširuje koncept EDUpointov s rôznymi partnermi i do ďalších lokalít Slovenska. EDUpoint môže organizovať fyzická osoba či organizácia na základe dohody s Nadáciou Pontis.

V prípade otázok neváhajte kontaktovať Radoslava Pláničku z OZ Živica.
E-mail: planicka@zivica.sk
Telefón: +421 915 331 949