ZeBra: Zelektrizujte svoj vozový park

Rozmýšľate nad tým, ako zefektívniť váš firemný vozový park a pridať mu viac zelených odtieňov?

Rozmýšľate nad tým, ako zefektívniť váš firemný vozový park a pridať mu viac zelených odtieňov? Ak uvažujete aj nad elektromobilmi, máme niečo presne pre vás. V paneli Ako zelektrizovať svoj vozový park, ktorý je súčasťou konferencie Zelená Bratislava (ZeBra), sa dozviete viac o tom, aké sú na Slovensku dostupné možnosti, koľko by vás stáli a čo vám môžu priniesť. Príďte diskutovať so zástupcami spoločností Nissan, Slovenské elektrárne, Business Lease a GreenWay Operator.

Tento panel vám prinášame pri príležitosti Európskeho týždňa mobility.

Viac informácií nájdete na webovej stránke http://www.zelenabratislava.sk/.

Termín konania Čas konania Miesto konania
22. september 2015 10:00 hod. Stará Tržnica, Bratislava
Chcem sa zúčastniť

Konferencia Zelená Bratislava sa zaoberá ekologickými témami a ich ekonomickým vplyvom na podnikateľský sektor.

REGISTROVAŤ sa môžete na webovej stránke www.zelenabratislava.sk

Aký bude vývoj vozidiel s elektrickým pohonom? Zvýši sa dojazd a životnosť batérie?

Nissan (výrobca elektrických vozidiel na Slovensku) - vývoj týkajúci sa dojazdu áut a životnosti batérie, aké riešenia ponúkajú zákazníkom, ako zvýšiť počet firiem, ktoré si zakúpia elektrické autá. Life cycle assessment – aký enviro dopad má výroba elektrického auta?

Leasing elektrododávok

Rastislav Lauko, GreenWay Operator - nákladné elektroautá, údržba/servis/sieť výmenníkových staníc, nové služby pre elektromobilistov, elektromobil ekonomicky i ekologicky – slovenské prípadové štúdie

Jazdite s dojazdom až 434 km. Prenajmite si TESLU

Lucia Čišková, Commercial Director, Business Lease: Business Lease prichádza na trh s revolučnou novinkou - Teslou Experience.

Oplatí sa zaviesť do fleetu elektrické autá? Aké sú celkové náklady a prínosy?

Slovenské elektrárne, člen skupiny Enel - business case elektrického fleetu, aké sú náklady, total cost of ownership, aká je návratnosť a výhody

Stará Tržnica, Bratislava