PRE FIRMY

Zapojte vašu firmu

Do #GivingTuesday sa zapájajú tisícky spoločností na celom svete – živnostníci, rodinné firmy aj celosvetové korporácie. #GivingTuesday je dňom, kedy sa môžete postarať o vaše okolie, prezentovať vaše hodnoty, ukázať, že nie ste ľahostajní voči potrebám iných a podporiť tak pocit spolupatričnosti medzi zamestnancami.

Prečo sa pridať?

1. Stanete sa súčasťou globálneho hnutia
Pridajte sa k tisíckam firiem po celom svete.

2. Ukážete hodnoty zodpovedného podnikania v praxi
#GivingTuesday vám pomôže ukázať hodnoty vašej spoločnosti zákazníkom aj verejnosti. Zapájajú sa milióny ľudí.

3. Ukážete zamestnancom, že nebyť ľahostajný je dôležité
Povzbudíte vašich zamestnancov k tomu, aby si viac všímali svoje okolie a tým prispejete k pozitívnej firemnej kultúre.

4. Vytvoríte pekné príbehy
Skúsenosti z iných krajín ukazujú, že o #GivingTuesday je veľký záujem médií. Počas tohto dňa vzniká množstvo pekných príbehov, ktoré môžu vzniknúť aj vďaka vám.

5. Funguje to
Odporúča až 93 % firiem, ktoré si #GivingTuesday už vyskúšali.

Tipy ako na to

• Vzbuďte vo vašej firme nadšenie pre #GivingTuesday – napríklad cez úspešné príklady zo sveta
  • Spravte z #GivingTuesday dôležitú súčasť vášho CSR – využite priestor na komunikáciu firemných cieľov a záväzkov voči vášmu okoliu
  • Zapojte zamestnancov