Správna rada

Lucie je predsedníčkou správnej rady Nadácie Pontis. Svojou neformálnosťou, realizmom a optimizmom nakazí každé stretnutie a my sme za to vďační. Keď sa spravodlivo rozohní, lietajú iskričky, no Lucie ubráni pravdu a spravodlivosť. Dosiaľ dokázala rozlúsknuť každú právnickú dilemu, s ktorou sme sa na ňu obrátili.

Lucie Schweizer

Partner v Ružička Csekes s.r.o

Marcel sa k nám pridal ešte ako člen rady pre Venture Philanthropy, kde nám pomohol spraviť dopadovú analýzu pre občianske združenie Návrat a už vtedy sme ocenili jeho priamosť, precíznosť, obrovskú pracovitosť a zmysel pre detail.  Rovnako obdivujeme jeho vysoko eticky a morálny profil a preto sme sa skutočne potesili, keď na našu otázku, či by to s nami skúsil aj ako člen Správnej rady, odpovedal áno.

Marcel Imrišek

Partner ProRate

Lukáš má rozsiahle medzinárodné trénerské a konzultačné skúsenosti, ktoré nadobudol pri dizajnovaní a vedení tréningov a rozvojových projektov pre manažérov a ich tímy v Európe a Ázii. Vo voľnom čase sa venuje rozvoju študentov v rôznych neziskových projektoch, či dobrovoľníckej pomoci organizáciám v treťom sektore. Môžete ho však stretnúť na bicykli či kajaku.

Lukáš Bakoš

Managing Director spoločnosti Maxman Consultants

Silvia Miháliková je pre nás cenným zdrojom poznatkov v oblastiach demokratizácie, politických kultúr, komunikácie a marginalizovaných skupín. Spolupracuje s nami už od roku 2010 pri príprave medzinárodnej konferencie Demokratizácia a rozvoj, pri projektoch globálneho vzdelávania a aktivitách pre vysokoškolských študentov a pedagógov. Vážime si ju pre jej múdrosť a expertízu.

Silvia Miháliková

Riaditeľka Sociologického ústavu SAV

Dušan má viac ako 17 rokov odborných skúseností v oblasti podnikového bankovníctva, financií, marketingu, riadenia projektov, informačných technológií, ako aj vo vládnom sektore. Pracoval pre firmy Johnson Controls, Citibank, KBC Bank, Dell, či rôznych ministerstvách na Slovensku.

Dušan Oravský

Head of Robotics Operation Center firmy Covestro

Šimon Šicko

Výkonný riaditeľ Pixel Federation

Dozorná rada

Predseda dozornej rady Nadácie Pontis Ľuboš Vančo je našou záchranou vždy, keď sme v úzkych a našou pýchou a reprezentáciou vždy, keď to potrebujeme.  Vážime si ho pre jeho múdrosť, nadhľad, ale najmä preto, že pri nás stojí mnoho rokov v dobrom i zlom. Vždy vedel poradiť a pomôcť, nech sme sa ocitli v akejkoľvek situácii či dileme.

Ľuboš Vančo

Riadiaci Partner KPMG Slovensko, spol.

Vlado Vaňo s nami prežil "americký sen", keď u nás pôsobil ako mladý stážista a po rokoch sa k nám vrátil ako člen správnej rady. Od roku 2015 sa stal členom dozornej rady. Radí nám v rozvojovej problematike, venture filantropii a prináša skvelé ekonomické vhľady.

Vladimír Vaňo

hlavný analytik Sberbank Europe AG

Rado nás má úplne pre-röntgenovaných už od čias jeho pôsobenia v Accenture, kedy nás nadchol svojím umom, vecnosťou, obrovskou pracovitosťou a skromnosťou. Je dôkazom, že pro bono na Slovensku môže fungovať. Rado stojí za naším integrovaným systémom manažmentu a financií. Neoceniteľne nám radil i pri vzniku novej webstránky.

Radoslav Derka

konzultant