Staňte sa členom

Členmi Fondu pre transparentné Slovensko sú firmy, ktorým záleží na férovosti a predvídateľnosti prostredia, v ktorom podnikajú. Ich členstvo vo fonde však nie je iba otázkou finančnej podpory vytvárania transparentného Slovenska, ale aj záväzkom voči sebe a nárokom na vlastné správanie a podnikateľskú etiku. Veríme, že podobne zmýšľajúcich firiem je na Slovensku oveľa viac a spolu dokážu vytvoriť kritické množstvo aktérov, ktoré pomôže ozdraviť celé prostredie.

Budeme radi, ak sa k fondu pridá i vaša firma. Na schválenie vášho členstva je podľa štatútu fondu potrebný súhlas existujúcich členov. Tí posúdia vašu prihlášku a čestné vyhlásenie a rozhodnú o vašom pristúpení.

Ak máte akékoľvek otázky, ktoré súvisia s možnosťou stať sa členom Fondu pre transparentné Slovensko, prosím, kontaktujte Ondreja Galla, administrátora fondu a programového manažéra Nadácie Pontis, e-mailom: ondrej.gallo@nadaciapontis.sk, alebo telefonicky na čísle: 0915 755 749.