19. 03. 2019 Inklúzia

NF Telekom chce odstrániť digitálnu priepasť pre dobro všetkých. Okrem toho namieril svoju podporu aj na komunitu nepočujúcich

Grantová výzva: Digitálne technológie pre dobro (všetkých) 2019

Máte nápad v oblasti digitálnych technológií, ktorý dokáže pomôcť ľuďom so špeciálnymi potrebami? Ukážte nám ho! Tie najlepšie nápady podporíme v celkovej sume 30 000 eur. Odstráňme spoločne digitálnu priepasť a zlepšime život zdravotne znevýhodneným! Svoje projekty môžete prihlasovať do 30. apríla 2019.

Viac informácií nájdete tu.

Grantová výzva: Hľadáme ďalší zmysel – pre nepočujúcich 2019

Od 18. marca máte možnosť zapojiť sa aj do grantového programu “Hľadáme ďalší zmysel – pre nepočujúcich 2019, ktorého cieľom je podporiť organizácie a združenia, ktoré sa svojou činnosťou venujú komunite Nepočujúcich. Grant je možné žiadať na verejnoprospešné projekty, ktoré povedú k zvýšeniu kvality života v komunite Nepočujúcich. Projekt môže žiadať o podporu až do výšky 3 000 eur. O grant môžete požiadať do 14. apríla 2019.

Viac informácií nájdete tu.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe.