Ako financovať sociálne inovácie?

Pozývame vás na šiesty workshop o sociálnych inováciách v Bratislave!

Ukáž mi to radšej v prehliadači
Ako financovať sociálne inovácie?
Svet je plný úžasných sociálnych inovácií a každá z nich môže mať pozitívny dopad na spoločnosť. Ako však pristupovať k ich financovaniu? Granty, dary, investície s vysokou návratnosťou... Aké máte možnosti a ktoré z nich sú pre vás najvhodnejšie? Tento tréning vám predstaví rôzne typy finančných nástrojov a ako ich správne kombinovať, aby ste dosiahli čo najväčší dopad pre spoločnosť.

Kedy: 26. november 2018, 13:00 – 16:00

Kde: Satori Stage
Mickiewiczova 9, Bratislava
Čo si z workshopu odnesiete:
  • Ako môžu rôzne finančné nástroje podporiť rozvoj sociálnych podnikov a zvýšiť ich dopad
  • Aké sú rozdiely v očakávaniach finančného výnosu a dopadu pri rôznych formách financovania
  • Ktoré nástroje sú najlepšie na financovanie sociálnych inovácií
  • Ako najlepšie kombinovať rozličné finančné nástroje a investičné štýly
Registrovať sa
Workshop aj v Košiciach

Workshop na tému Financovanie dopadu sa bude konať aj v Košiciach, a to 5. decembra 2018. Ak sa naň chcete prihlásiť, registrujte sa tu.
Lektor: Michal Laco, konzultant
Michal pôsobí v inovačnej konzultačnej firme Neulogy, kde vedie projekty zamerané predovšetkým na rozvoj a rast startupov. Súčasťou tejto práce je práve poradenstvo projektom a firmám pri získavaní rôznych finančných typov zdrojov, či sa jedná o investície, granty, crowdfunding alebo pôžičky. Michal sa venuje téme financovaniu sociálnych inovácií aj v občianskom združení Agathe Center for Entrepreneurship, ktoré podporuje firmy a organizácie so spoločenským dopadom v regióne strednej Európy. Michal vyštudoval ekonómiu a ekonomický rozvoj na London School of Economics a University of St Andrews vo Veľkej Británii.

Vzdelávajte sa v Akadémii sociálnych inovácií
Workshop je šiestym zo série siedmich pripravovaných tréningov o sociálnych inováciách v Bratislave, v rámci Akadémie sociálnych inovácií. Akadémiu organizuje Nadácia Pontis ako súčasť medzinárodného projektu Social(i)Makers, v spolupráci so 7 krajinami EÚ. Jeho cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe. Vzdelávať sa môžete prostredníctvom online kurzu či offline tréningov v Bratislave a v Košiciach.
Online kurz

Online kurz vám ponúka jednoduché a interaktívne materiály o tom, ako realizovať sociálne prospešný projekt.
Offline tréningy

Svoje vedomosti môžete prehĺbiť offline tréningami v Bratislave a Košiciach, ktoré poskytnú hlbšie informácie.

Projekt Social(i)makers je realizovaný v rámci programu Interreg Central Europe, s podporou Európskej únie, prostredníctvom Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Komentáre